Pagina's

zondag 10 november 2013

Jummie chocoladecake in een mok!

Ik heb de cake in a mug al op verschillende blogs en websites voorbij zien komen, heb er veel geprobeerd en dit vind ik het beste receptje voor de chocoladevariant. Je haalt de juiste spullen in huis, roert een minuutje of twee in een mok en zet de mok drie minuten in de magnetron en je hebt een heerlijke,  smeuïge chocoladecake. Dat is wat ik wil!



Je neemt (voor 1 mok):
- 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel
- 3 eetlepels suiker
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 2 eetlepels vanillesuiker
- 1 ei
- 3 eetlepels melk
- 3 eetlepels olijfolie



En zo doe je het:
- Doe het bakmeel, de suiker, de vanillesuiker en het cacaopoeder in een grote mok.
-En roer dat goed door met een vork.

- Doe nu het ei erbij 

-En roer weer heel goed door. Je moet echt een gelijkmatige bruine pasta hebben, geen poeder of korreltjes meer onderin de beker.

- Voeg nu de melk en de olijfolie toe.
 -En roer weer heel goed door. Alles moet egaal verdeeld zijn, anders blijft de cake onderin droog.

- Zet de beker in de magnetron en verwarm drie minuutjes op de hoogste stand.
 Uit de magnetron halen en tadaa daar is je chocolade cake!
Kruip in een dekentje op de bank en smullen maar.
En helemaal aan het einde is ie...
Je ziet het helemaal op!😄
I❤it

XxxAnne



Geen opmerkingen:

Een reactie posten